WIE BEN IK

Hallo allemaal!

Graag wil ik mijzelf voorstellen op deze website. Mijn naam is Jim Bockkom en ik ben al ruim 40 jaar een gepassioneerd fotograaf. Hoewel ik het altijd op amateur basis heb gedaan, heb ik in mijn leven al veel mooie momenten vastgelegd op de gevoelige plaat.

De reden dat ik hier ben, is omdat ik graag mijn liefde voor fotografie met anderen wil delen. Ik heb foto’s van diverse onderwerpen en ik vind het altijd leuk om nieuwe plekken te ontdekken en vast te leggen.

Mijn werk draait voornamelijk om het vastleggen van de schoonheid van de wereld om ons heen. Of het nu gaat om de prachtige natuur, mooie gebouwen of bijzondere gebeurtenissen, ik leg het graag vast op camera.

Ik hoop dat jullie net zo van mijn werk zullen genieten als ik doe. Neem gerust een kijkje op mijn pagina en vergeet niet om mij te volgen op social media om altijd op de hoogte te blijven van mijn nieuwste werk.

Met vriendelijke groet,

Jim Bockkom

dit-ben-ik